Nejnovější recenze ze sekce Herní sedačky a kokpity
- Robustní konstrukce
Aretace pojezdu sedačky a i náklonu opěradla pouze na jedné(pravé) straně
Bytelné a funkční. Nezabere tak moc místa. Za ty peníze dobrý držák volantu.
- super cena
- kvalita
ok
- je to poctivý kus železa
- dostatečné množství upevňovacích prostředků (šroubky, železné plechy, imbus klíče součástí)
- lze použít nejen na joystick - mám na něm připevněný volant
- jednoduché nastavení pomocí rychloupínáků
- protiskluzové návleky - na dlažbě drží jako přilepený
- cena - podařilo se mi ho koupit za 1000,-
Se stojanem jsem maximálně spokojený. Mám na něm přidělaný volant s pedály (Thrustmaster TMX Pro) a vše funguje jak má. Hraní her dostalo nový rozměr - už se mi neposunují pedály po podlaze, můžu si nastavit výšku volantu a můžu hrát i před televizí. Můj malý syn (4 roky) už taky jezdí sám (nemusím mu mačkat pedály-jen nastavím velikost pro něj, nastavím hru a nic víc). S výrobkem jsem maximálně spokojený.
- Robustní, stabilní a poměrně tuhý kokpit.
- Slušná nastavitelnost.
- Možnost přidělat dodaná kolečka kvůli lehčí mobilitě po pokoji.
- Ne všechno úplně lícuje...
- Materiál by mohl být silnější, mně to přijde trošku takové "blátíčko"
- Držák řadící páky
- Není možnost podélného nastavení volantu
Můj již třetí kokpit a asi zatím nejpovedenější, alespoň v této cenové kategorii. Jen profily mohli být ze silnějšího materiálu, protože při dotahování šroubů jsem zaregistroval deformace (borcení) jeklů. Konstrukce ale celkově drží, mám přidělanou sedačku z auta a já mám cca 110 kg a nic nevrže, nekroutí se a neohýbá. Taktéž lícování není 100%, největší problém jsem měl u přichycení desky držáku pedálů na plošinu umožňující náklon celé desky. Po připevnění pedálů je ale naprosto tuhá a neprohýbá se ani při silném sešlápnutí brzdy (používám Fanatec ClubSport Pedals V3 se zátěžovým senzorem). Taktéž držák řadící páky by mohl mít více možností polohování. Výškově nejde vůbec, podélně omezeně, a ačkoli je přidělán k rámu pomocí tří šroubů, tak při použití sekvenčního řazení je cítit mírná vůle v uchycení. Ale pozice je naštěstí vcelku vyhovující. Uchycení volantu v pohodě a dostatečně tuhé i při použití volantu s direct drive a 8 Nm síly kroutícího momentu. Jako celek ale musím kokpit opravdu pochválit a myslím, že ho mohu bez obav i doporučit. Já jsem s ním spokojený...(předtím jsem měl Pegasus od CZC a ještě předtím Fanatec CSL Seat).
- stabilní
- Super sedacka,dodnes jsem hral volant na stole a kancelarska zidle a lituji toho ze jsem playseat sedacku nekoupil hned,ty penize za to stoji.Uvazoval jsem i nad lizinami kvuli pojezdu ale hraji se synem 13let a sedne mu me nastaveni takze nemusime prenastavovat.Takze muzu jen doporucit ,jen manzelka z toho nema radost
- Ergonomické
- Rychlé složení a rozložení i s namontovaným volantem a pedály
- Pohodlné
- Mnoho možností nastavení
Naprostá spokojenost, použito s Logitech G29. Splnilo všechna očekávání.
- Nastavitelné a pohodlné
- Jediné co synovi dělá problém je to, že řadička je příliš blízko volantu a často o něj brnká, když driftuje. Možná to časem bude lepší, až si na to zvykne.
- Lehký a skladný
- Bezproblémová montáž a kompatibilita s Thrustmaster T300
- Záda z toho nebolí
- Znatelný rozdíl oproti kancelářské židli a volnatu uchyceném na stole
- Sedadlo je takové široké a beztvaré. Ne, že by to bylo nepohodlné, ale závodní sedačku to zdaleka nepřipomíná
- Člověk se do toho musí trochu nasoukat, ale to ostatně do závodního vozu taky :-)
- Trubky přeci jen trochu průží, ale to je daň za skladný mechanizmus. Není to nic hrozného a hraní to nekazí
- zpracování, skladnost, velká variabilita sedačky
Pro někoho kdo chce zažít lepší pocit z hraní po použití volantu je sedačka další nezbytný krok. F-GT LITE je produkt od osvědčeného výrobce a to je znát na výborném zpracování. Skladnost je při omezeném prostoru po složení sedačky perfektní.
- Velmi skladný
- Flexibilní díky suchým zipům.
- Na to jak vypadá je pevný a stabilní
- Pedály by potřebovali nastavování výšky sklonu, to tu bohužel chybí, ale stačí vypodložit.
Super playseat když ho potřebujete po hraní schovat někam do rohu či skříně.
Složeno máte za pár sekund a to samé s rozložením. Suché zipy drží pevně, není čeho se bát.
- Pěkné zpracování
- stojan je super.
- Jediný problém - originál zabalené zboží po vybalení jsem zjistitl pár drobných oděrek a jeden chybějící šroubek.
- Což při takové ceně stojanu docela zamrzí.
- Dobrá stbilita
- Volant by mohl být výškově stavitelný
- Použití materiálu , skladnost , nastavitelnost pro volant s pedály.
Doporučuji nešetřit za levnější verzi
Hlavní výhoda je pro mne skladnost.
Moc pěkná originalita a design produktu
- Je stabilní, ale taky to má hmotnost
- Lehce smontovatelné
- Thrustmaster T300 lze přidělat bez problémů, otvorů pro jiné typy je dostatek, šrouby jsou součástí
- V případě, že nemáte 3 pedály, tak i složitelné pro uskladnění
- Tyč, ke které je přidělán volant opravdu překáží, u řízení to není poznat, ale bohužel, když máte nožní pedály v počtu 3, tak pak nelze složit, protože prostřední pedál, když se snažíte jej posunout, tak prostě ke složení tyče překáží.
- Možnost přidělat držák na řadící páku, když sedíte v židli, na mě je ta pozice daleko. Jinam to ale přidělat nelze.
- Pravidelně musím přitahovat šrouby
Příště bych nešetřil 2000 a koupil bych si vyšší model právě proto, že jeho konstrukce je jiná, nemá tyč uprostřed. Jinak oproti situaci, kdy jsem měl volant přidělán ke stolu, tak tato varianta je opravdu neskutečná, řízení je mnohonásobně lepší. Pomocí jednoho pavouka jsem vyřešil i to, že moje DXRAcer židle neujíždí, tak si připadám, že sedím v autě. Tedy kromě řadící páky, tu ještě nemám. Ale asi mít nebudu, protože ji nemohu přidělat jako u jiných držáků blíže židli. Mohu ji přidělat pouze u volantu.
Zobrazuji 21 - 40 ze 54 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »